pääkirjoitus

Yhdessä ihan valokuidussa

Pohjois-Satakunta ja Sydän-Satakunnan Kokemäki liittoutuivat valokuidun puolesta. Asiakaspalvelu alueilla on nyt yhtä. Käytännössä se tarkoittaa yhteistä puhelinnumeroa, josta saa tietoa mihin tahansa valokuituun liittyvästä asiasta. Pohjois-Satakunnasta myös jalkautuu asiakaspalvelija Kokemäelle joka viikko. Neuvonta kasvotustenkin Kokemäen alueella siis järjestyy.

Yhdeksän kunnan alueella valokuituverkko on valmistunut samoilla periaatteilla. Saamme elää, olla ja yrittää ainutlaatuisella alueella Suomessa. Alueidemme tietoyhteyskattavuus on maan kärkiluokkaa. Se mahdollistaa globaalin kaupankäynnin, etätyön ja huippumodernit palvelut terveydenhuollossa. Maailma on valokuidun päässä, ja samalla koti voi sijaita luonnonkauniissa maisemissa maakunnassamme.

Verkkoyhteys on tämän päivän perusinfra. Yhteisvoimin tehty digilehti kertoo tarinoin, miten valokuitua jo hyödynnetään upeasti kummallakin seudulla ja elämän eri osa-aluille. Me Pohjois-Satakunnassa ja Kokemäellä haluamme jakaa tietoa, hyötyjä ja iloa vetovoimatekijästämme. Ollaan yhdessä ylpeitä toimintavarmasta valokuituverkostamme!

Palveluterveisin,

Torsti Ruokoski (Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy) ja Mikko Löfbacka (Kokemäen Teollisuuskylä Oy)

Alueidemme tietoyhteyskattavuus on maan kärkiluokkaa.

Julkaisija

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy ja Kokemäen Teollisuuskylä Oy

Päätoimittaja

Torsti Ruokoski

Toimitus

Kumppania Oy

Kuvat

Shutterstock, Kokemäen kaupunki ja Kumppania Oy