Kumppanilta

Parasta palvelua yhteistyöllä

Suupohjan Seutuverkko Oy rakentaa ja ylläpitää avointa tietoliikenneverkkoa Suupohjan ja Pohjois-Satakunnan alueella. Yhteistyö Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:n kanssa tuo lisäarvoa sekä molemmille toimijoille että asiakkaille.

Suupohjan Seutuverkko Oy (Sunet) on hiljattain laajentanut toimintaansa ja tarjoaa nykyään kuituverkon ohella myös omaa palveluntuotantoa.

– Tarjoamme operaattoritason asiakaspalvelua nykyään myös Pohjois-Satakunnassa. Yhteistyössä Pohjois-Satakunnan Seutuverkon (PSSV) kanssa pystymme toteuttamaan kattavia palvelukokonaisuuksia kustannustehokkaasti, kertoo Sunetin toimitusjohtaja Aatu Samppala.

Samantyyliset verkkotoimijat

Sunetia ja PSSV:tä yhdistää aito halu palvella asiakasta. Palvelujen laatu on kaikkea tekemistä määrittävä ajatus, jonka ansiosta asiakkaan etu on toiminnan keskiössä.

– Haluamme, että kuidun käyttöönoton kynnys on asiakkaalle mahdollisimman matala. Siksi tarjoamme kuituliittymää ja palveluja kokeiluajalla, joka ei vielä sido asiakasta mihinkään. Itse käytännössä kokeilemalla asiakas voi varmistua kuidun hyödyllisyydestä, Samppala luonnehtii.

Palvelujen monipuolisuuden ja kattavuuden lisäämisen ohella Sunetin ja PSSV:n yhteistyö mahdollistaa toimijoiden osaamisen jakamisen ja kehittymisen.

– Meitä yhdistää samanlainen tapa ajatella ja halu kehittää toimintaamme aktiivisesti. Yhteistyön avulla erottumme kilpailijoista, kiteyttää Samppala.