Kumppanilta

Varmoja yhteyksiä ja aitoa asiakaspalvelua

Kun yritystoiminta pohjautuu toimiviin yhteyksiin, on ICT-kumppaniin voitava luottaa.

Metsänhoitoyhdistys Kihniö–Parkanon toiminnanjohtaja Aki Haapaniemi viihtyy metsäasioiden parissa, mutta työ hoituu silti pääosin verkkoyhteyksien avulla. Jotta vaadittavat hommat tulevat hoidetuiksi, on ICT-palveluntarjoajan valinnassa täytynyt olla tarkkana.

– Valitsimme kumppaniksemme IPP:n, sillä se tarjoaa kattavia palveluja luotettavasti ja ketterästi, Haapaniemi toteaa.

IPP eli Ikaalisten–Parkanon Puhelin Oy tuottaa kokonaisvaltaisia ICT-ratkaisuja vankalla kokemuksella. Metsänhoitoyhdistys Kihniö–Parkanolle IPP toimittaa yritystason yhteydet kahden toimipisteen suljetulla verkolla, palomuurin jatkuvalla valvonnalla, ylläpidolla ja varalaitepalvelulla sekä palvelimen käyttöjärjestelmän ylläpidon ja pilvivarmuuskopioinnin.

– Esimerkiksi versiopäivitykset ovat kokonaan IPP:n valvonnassa ja päivitykset hoidetaan ilman erillistä tilausta, kuvailee Haapaniemi.

Lisäksi yhteistyöhön kuuluu kattava ICT-ylläpito, kuukausimaksullinen tietoturvaratkaisu kaikille päätelaitteille ja vakioitu työasemakokoonpano.

– IPP on meille kuin ulkoistettu ICT-asiantuntija, joka vastaa toimintamme edellyttämien yhteyksien ja laitteiden toimivuudesta. Käyttötuki, asennukset ja laitevaihtotilanteet hoituvat helposti ja nopeasti. IPP on aidosti mukana asiakkaan yritystoiminnassa, kiittelee Haapaniemi.

IPP on yrityksen ulkoistettu ICT-asiantuntija.