Vireillä

Ketterää ja välitöntä asiakaspalvelua

Teknologian kehittyessä myös kivitalobisnes pyörii näppärästi verkossa. Kokemäellä päämajaansa pitävä rakennusyritys HEVI kivitalot toimii ympäri Suomea, erityisesti pääkaupunkiseudulla.

– Hyvät nettiyhteydet ovat tekemisemme perusta. Kaikki toimintomme on siirretty verkkoon aina taloushallinnosta asiakkuuksien hallintaan. Käytössämme ovat myös kattavat pilvipohjaiset toimistojärjestelmät, kuvailee HEVI kivitalojen toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen.

Sen lisäksi, että toimintojen sähköistäminen mahdollistaa tiettyjen toimintojen automatisoinnin, se myös helpottaa työn perässä liikkumista. Työ on joustavampaa, kun kaikki tarvittavat ohjelmat ja tieto kulkevat koko ajan kätevästi mukana. Toimintojen sähköistyminen ei suinkaan ole vain yrittäjän onni ja autuus – se on myös asiakkaan etu.

– Sähköisen myynnin ansiosta kaikki asiakastieto on meillä kootusti samassa paikassa ja helpommin halittavissa. Nopea reagointi asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin käy kätevästi missä ja milloin vain, Pöyhönen kiittelee.

Ketterän yhteistyön ohella sähköiset myynnin kanavat madaltavat kynnystä yhteydenotolle. Verkon kautta yritykseen on helppo tutustua etukäteen ennen päätöksen tekoa. Lisätietopyynnöt ja tapaamisen sopiminenkin hoituvat rennosti verkossa.

Sähköiset palvelut helpottavat sekä yrittäjän että asiakkaan arkea.

Mielikuva tärkeässä roolissa

Mika Koivulan omakotitalo rakentui HEVI kivitalojen kautta Espooseen vuonna 2017.

– Halusimme kivitalon, ja siltä pohjalta lähdimme kartoittamaan verkosta löytyviä vaihtoehtoja. Ennen ostopäätöstä tutustuimme HEVI kivitalojen toimintaan somessa ja nettisivuilla, Koivula kertoo.

Kun valinta oli tehty, hoitui yhteydenottokin kätevästi verkossa. Tapaamisen vahvistettua jo saadun vaikutelman, ei yrityksen sijainti muodostunut esteeksi käden puristukselle.

– Olihan se vähän jännittävämpää aloittaa yhteistyö, kun on tätä etäisyyttä. Mutta ei sillä sitten käytännössä juuri ole merkitystä, kun yhteydet toimivat.